Nebo můžete získat peníze jinak

Jestli si myslíte, že Vás uspokojí, když vymyslíte a budete provádět nějaké lotroviny, abyste získali velký objem peněz pro splnění Vašich přání, tak na to honem rychle zapomeňte. Nestačí Vám plat na to, abyste si koupili auto?
auto na splátky.jpg
Navštivte banku a vezměte si úvěr.
Je snad něco jednoduššího, než to, abyste si na koupi automobilu půjčili? Jo tak! Vy už jste bance byli! A jak jste dopadli? Že se vůbec ptáme. Auto ani peníze nemáte. Banka Vás odmítla! To znamená, že pro ně nesplňujete podmínky dlužníka. Tak to máte zameteno! Nebo ne?
Navštivte nebankovní sektor a vezměte si úvěr.
Víte, nebankovní hypotéka je nyní Vaší poslední záchranou, pokud ovšem nějaký kamarád nemá zrovna v kapse několik set tisíc, které by mohl postrádat. A které by Vám z fleku půjčil. Ale to nehrozí.
Myslíte si, že nesplníte podmínky, stejně, jako v bance? Kdepak. U nebankovní hypotéky jde všechno podstatně snáz. Nějakou podmínku splnit musíte, to ano. Ale tu řešit nemusíte. Tu splňujete. Máte přece byt v osobním vlastnictví, kterým můžete ručit, nebo ne? Jinak byste kamaráda museli požádat, aby ručil svou nemovitostí on. A to je v podstatě všechno.
A že máte už záznam v registru dlužníků? Nebo snad momentálně nemáte pravidelný příjem peněz? To už je Vaše věc, jak se rozhodnete. Potřebujete-li k výkonu práce auto, potom jeho koupě má smysl. Pokud ale auto chcete jen tak, protože jej nemáte, potom úvěr na něj pozbývá smyslu. To si dobře rozmyslete.
placení auta.jpg
S účelovostí nebankovní hypotéky si také nedělejte hlavu. Jde prostě o úvěr, který můžete získat na cokoliv. Třeba právě na koupi auta.
Všechno, co se týká získání nebankovní hypotéky, probíhá hladce a rychle, když nenastane nějaký komplikovaný zádrhel. Ale rozhodně s Vámi bude nebankovní sektor jednat a společně hledat řešení. Zdarma Vám učiní nabídku a peníze si můžete používat už pozítří.