Animovaný film O Krtkovi

Krteček je legendární animovaný film, který milují snad všechny děti. Díky e-shopu můžete koupit spoustu různých reálných předmětů, jenž udělají velkou radost.

Animovaný film O Krtkovi

Skvělé příběhy

Krtečka zná snad každý, protože je to velmi známá animovaná postavička, které zaujme nejen děti. Často je díky tomu naše země spojována s tímto zvířátkem, které se může klidně objevit i na naší zahrádce. Kreslený krteček prožívá mnoho různých příběhů, jenž se odehrávají v přírodě i městě se svými zvířecími kamarády. Mezi ty se například řadí orel a rak. Čeká na něho velké dobrodružství, které je plné objevování světa, protože třeba v jednom dílu si sám seskládá a opraví své vlastní auto a začne se prohánět ulicemi města.

dítě před televizí

Celkem vzniklo 49 dílů, což je úctyhodné číslo, přičemž si můžete být zcela jisti, že každý díl můžete pustit svému dítěti, a to z něj bude nadšené. Je zde i mnoho poučných situací, které jsou do života důležité. Hlavní postava toho moc nenamluví, protože říká jen citoslovce. Filmy zaujmou také dospělé, protože ti si mohou všimnout, že krtek bojuje o záchranu přírody místo rozšiřování umělých staveb.

Přesun do reality

Když se díváme na televizi, tak je sice příběh skutečně napínavý, ale stejně je to pouze televizní obrazovka. Naštěstí se může přenést pro děti do reality, což zajistíte za pomocí krteček obchodu. Ten nabízí spoustu předmětů inspirovaných právě tímto animovaným filmem. Nesmí chybět ani plyšák hlavního hrdiny, který udělá těm nejmenším skutečnou radost. Jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu, takže skutečně vydrží i přes dětské radovánky.

krtince na zahradě

Někteří s plyšáky i spí, takže s tímto si užijí opravdu hodně radostných chvil. Rozhodně to nekončí jen touto postavičkou, protože nechybí ani různé praktické předměty, které se hodí například do školy. Třeba takový penál může používat po celý školní rok, kdy skutečně takové produkty Vaše dítě plně využije. I přes dobrou kvalitu jsou produkty levné, takže se rozhodně nemusíte bát předražených cen. Pro začínajícího školáka tedy koupíte vše potřebné, a ještě s jeho oblíbeným motivem.